Hein_Burgersstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Hein_Burgersstraat Deventer NederlandIndeling: Entree, ruime hal met hangend toilet en fonteintje, lichte ruime woonkamer met luxe open inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser.Eerste verdieping, 3 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, wastafel en hangend toilet.Tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap, hier vind u de CV opstelling en zolderberging of de mogelijkheid tot een extra kamer.

Je vind de Huurwoning aan de Hein_Burgersstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Deventer aan de Hein_Burgersstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hein Burgersstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hein Burgersstraat in Deventer – Klik hier

Details van Huis Hein Burgersstraat in Deventer

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 108

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hein_Burgersstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren