Heinsbergerweg Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Heinsbergerweg Roermond NederlandHet appartement heeft een algemene entree met liftinstallatie en trappenhuis.Begane grond:Gezamenlijke entree met brievenbussen, intercom, liftinstallatie en trapportaal.Individuele berging op het binnenterrein.Begane grond:Indeling appartementEntree/hal met meterkast.Royale woonkamer (± 40 m²) met open keuken en moderne aanbouwkeuken met koelkast,4-pits gaskookplaat en RVS-afzuigkap.Slaapkamer. Royale, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.Apart toilet met fonteintje.

Je vind de Appartement aan de Heinsbergerweg Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Heinsbergerweg Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heinsbergerweg in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heinsbergerweg in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Heinsbergerweg in Roermond

Prijs – 898.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heinsbergerweg Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren