Hekfrichstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Hekfrichstraat Apeldoorn NederlandIndeling:Binnenkomst in de woonkamer welke toegang geeft via een hal tot de slaapkamer. Woonkamer met veel lichtinval door hoge plafonds (3.10), toegang tot de voortuin, open keuken, inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Ruime slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van mooi tegelwerk, inloopdouche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Hekfrichstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Hekfrichstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hekfrichstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hekfrichstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Hekfrichstraat in Apeldoorn

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hekfrichstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren