Helfrichstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Helfrichstraat Apeldoorn NederlandHet appartement heeft grote raampartijen en heeft hierdoor veel lichtinval. Ook heeft de woning een inpandige berging en er wordt er een gemeenschappelijk dakterras en binnentuin gerealiseerd. Uniek in Apeldoorn!!Indeling: entree in hal met toegang tot alle vertrekken. Inpandige berging met ruimte voor de wasmachine en droger. Twee slaapkamers met en suite badkamer.

Je vind de Appartement aan de Helfrichstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Helfrichstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Helfrichstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Helfrichstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Helfrichstraat in Apeldoorn

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helfrichstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren