Hellingen Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Hellingen Dordrecht NederlandDe kamer-appartementen zijn beschikbaar in verschillende grootte en prijsklassen. De kamer-appartementen bestaan uit een eigen woon-slaap gedeelte met gedeelde voorzieningen voor wassen en koken. Je deelt de keuken, badkamer en toilet met de medehuurders.Wij hechten veel waarden aan de hygiëne binnen onze projecten. De gedeelde voorzieningen worden één keer in de week schoongemaakt door een professioneel schoonmaakteam.

Je vind de Kamer aan de Hellingen Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Dordrecht aan de Hellingen Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hellingen in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hellingen in Dordrecht – Klik hier

Details van Kamer Hellingen in Dordrecht

Prijs – 590.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hellingen Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren