Hellingweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hellingweg DenHaag NederlandLuxe appartementen in het ‘Waterfront’ met een geweldig uitzicht op de jachthaven.De appartementen hebben een prachtige ligging in de gezellige haven met op loopafstand diverse restaurants, de gezellige boulevard en het strand van Scheveningen.Het appartementencomplex ligt in een rustige omgeving, maar zeer centraal. Op circa 10 minuten rijden bevindt u zich al in de binnenstad van Den Haag.Ruim en zonnig twee kamer appartement gelegen op de begane grond.Afgesloten entree appartementencomplex voorzien van lift; entree appartement; ruime living welke is voorzien van een luxe Poggenpohl open keuken inclusief Miele inbouwapparatuur, granieten werkblad en achterwand; een grote slaapkamer; luxe badkamer uitgevoerd met Villeroy & Boch sanitair; apart gasten-toilet; berging met wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Hellingweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hellingweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hellingweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hellingweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hellingweg in Den Haag

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hellingweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren