Hellingweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hellingweg DenHaag NederlandAfgesloten entree appartementencomplex met lift; toegang appartement op de 1e verdieping; ruime hal met toegang tot de ruime woonkamer met luxe open keuken voorzien van Miele inbouwapparatuur en een schitterend uitzicht over de jachthaven. Ruime slaapkamer met toegang tot de luxe en moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator, eveneens met uitzicht op de jachthaven. Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer en is hoogwaardig afgewerkt. Het appartementencomplex beschikt over een parkeergarage met eigen ruimte in de onderbouw met berging. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Je vind de Appartement aan de Hellingweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hellingweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hellingweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hellingweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hellingweg in Den Haag

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hellingweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren