Helmersstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Helmersstraat Rotterdam NederlandDe kamer is volledig gemeubileerd, met een nieuw eenpersoonsbed en kast, bank, tafel, lampen, stoelen en bedlinnen/kussens/matrashoes.Het appartement betreft een maisonnette en de kamer is boven gelegen. Ernaast is nog een grotere kamer met een andere huurder.De gemeenschappelijke ruimtes boven zijn o.a.: een nieuwe wasmachine, een grote badkamer met ligbad, een kleine keukenruimte, die je allemaal deelt met een jonge student.

Je vind de Kamer aan de Helmersstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Helmersstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Helmersstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Helmersstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Helmersstraat in Rotterdam

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helmersstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren