Helper_Westsingel Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Helper_Westsingel Groningen NederlandLuxe bovenwoning per direct te huur gelegen op een leuke en rustige locatie in een van de mooiste buurten van Groningen: Helpman. Op fietsafstand van de binnenstad en natuurlijk het hoofdstation. Alle locaties van de Rijksuniversiteit, de Hanzehogeschool en het UMCG zijn gemakkelijk te bereiken. Op loopafstand vind je veel voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, openbaar vervoer, zwembad “De papiermolen” en het Sterrebos. Het appartement is volledig gerenoveerd met een nieuwe keuken met inbouwvaatwasser, inbouwoven/magnetron, inbouwkoelkast en meer. Verder is de woning voorzien van een luxe uitgevoerde douche, tweepersoons boxspring, wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Helper_Westsingel Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Helper_Westsingel Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Helper Westsingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Helper Westsingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Helper Westsingel in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helper_Westsingel Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren