Helperpark Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Helperpark Groningen NederlandInvoeringDit moderne en jonge appartement is gelegen op de 3e verdieping en beschikt onder andere over 1 ruime slaapkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur, een nette badkamer en een eigen parkeerplaats in de onderbouw. De woning verkeert in uitstekende staat en is maar liefst 3 jaar jong!Dit appartement maakt deel uit van het complex Powerhouse Helperpark en is gelegen op een toplocatie nabij diverse voorzieningen en het centrum van Groningen!Powerhouse Helperpark is in 2020 opgeleverd en is gelegen in het Europapark. In het naastgelegen Euroborg, naast voetbalclub FC Groningen, vind je restaurants, een bioscoop, een sportschool en een grote supermarkt.Bovendien heeft het Europapark een eigen treinstation en is de binnenstad goed te bereiken met de fiets en auto.Kortom een comfortabel appartement van alle gemakken voorzien.

Je vind de Appartement aan de Helperpark Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Helperpark Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Helperpark in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Helperpark in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Helperpark in Groningen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helperpark Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren