Helperpark in Groningen via Esteon

HelperparkSeniorenwoning te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. Totale oppervlakte van de woning: 153m2. De oplevering: kaal. De woning bevindt zich in Groningen, Oosterpoortwijk. De huurprijs bedraagt €2.292,- en de borgsom €2.292,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer seniorenwoning in Groningen, Oosterpoortwijk nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Seniorenwoning ligt in de stad Groningen aan de Helperpark en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Seniorenwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer seniorenwoning in Groningen, Oosterpoortwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer seniorenwoning in Groningen, Oosterpoortwijk – Klik hier

Details van 2-kamer seniorenwoning in Groningen, Oosterpoortwijk

Prijs – 2292.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 153m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helperpark

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren