Helperzoom in Groningen via Esteon

HelperzoomTe huur voor €980,- per maand: een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 66m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Voorzieningen: Balkon of dakterras, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas.. Voldoet deze woning aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Helperzoom en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen

Prijs – 980.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helperzoom

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren