Helstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Helstraat Sittard NederlandIndeling:Begane grond;Gemeenschappelijke entree via een poort, aansluitend een trap aan de buitenzijde naar de 1e verdieping.Eerste verdieping;Voordeur, hal voorzien van laminaatvloer en trap naar de 2e verdieping.Woonkamer (7.05 x 4.45/2.90) met laminaatvloer aan de voorzijde, de ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. keuken (4.15 x 2.55) met eenvoudig aanrechtblad, diverse boven- en onderkasten en vaatwasser.Badkamer (2.40 x 2.25) met ligbad, douchecabine en wastafel. Separaat toilet met fontein.Tweede verdieping;Overloop, twee slaapkamers (4.50 x 3.70) en (3.10 x 2.80), ruime zolder (6.80 x 2.45) met cv-combiketel en witgoedaansluiting.

Je vind de Appartement aan de Helstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Helstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Helstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Helstraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Helstraat in Sittard

Prijs – 740.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Helstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren