Hemonylaan in Amsterdam via Esteon

HemonylaanTe huur voor €2.400,- per maand: een appartement van 110m2 met 3 kamers en 2 slaapkamer(s). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, hoge plafonds, wasmachine, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €2.500,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 3-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Hemonylaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van 3-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 2400.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hemonylaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren