Hemrikkwartier Emmen Nederland in Emmen via Huurflits

Hemrikkwartier Emmen NederlandINDELING:Een ruime hal/entree met woonkamer, toiletruimte + fonteintje, trapkast, open keuken in hoekopstelling voorzien van spoelbak, vaatwasser, combi-magnetron en koel-vriescombinatie. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde, vanuit de woonkamer kijkt u uit op de achtertuin. Tevens kunt u het terras bereiken via de woonkamer. Op de eerste verdieping een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van tweede toilet, douchecabine, dubbele wastafel met meubel en designradiator. De tweede verdieping, die bereikbaar is middels vaste trap, betreft een zolderverdieping met dakraam en witgoedaansluitingen.

Je vind de Huurwoning aan de Hemrikkwartier Emmen Nederland  te Emmen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Emmen aan de Hemrikkwartier Emmen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Emmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hemrikkwartier in Emmen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hemrikkwartier in Emmen – Klik hier

Details van Huis Hemrikkwartier in Emmen

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 130

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hemrikkwartier Emmen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren