Hemsterhuisstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hemsterhuisstraat DenHaag NederlandBeschrijvingEen super fijn appartement gelegen in het Zeeheldenkwartier op loopafstand van het centrum! De woning is voorzien van laminaat, CV, een nette keuken met inbouwapparatuur en een nette badkamer. Alles is verder aanwezig, dus u kunt er zonder moeite in!Indeling:Entree op begane grond met een hal met apart toilet. Aan de achterzijde treft u een (gasten) slaapkamer. Middels de trap naar de eerste etage treft u de ruime woonkamer en tevens een aparte keuken met verschillende inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven, 4-pits kookplaat en afzuigkap). De hoofdslaapkamer is gelegen op de tweede etage, die vanuit hier de toegang verleent naar de badkamer voorzien van een douche, wastafel, (tweede) toilet. Vanuit deze etage kunt u eveneens het riant terras! betreden.

Je vind de Appartement aan de Hemsterhuisstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hemsterhuisstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hemsterhuisstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hemsterhuisstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hemsterhuisstraat in Den Haag

Prijs – 1185.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hemsterhuisstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren