Hendrik_Ido_Ambacht Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Hendrik_Ido_Ambacht Dordrecht NederlandIndeling:IngangDe woning is gelegen op de vierde verdieping van het complex.De eerste kamer van de woning is de hal, vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken. Aan uw rechterhand heeft u eerst het separate toilet, aansluitend de badkamer, slaapkamers en de woonkamer.BadkamerIn de badkamer heb je alle ruimte om je elke dag op te frissen. Hier heb je een douche, apart ligbad en wastafel met spiegel. Dankzij de mengkranen is het instellen van de juiste temperatuur zo gedaan!Woonkamer en keukenHet appartement heeft een ruime woonkamer. Door de vele raampartijen lijkt de woonkamer nog groter dan hij al is. In de woonkamer bevindt zich ook de keuken, uiteraard voorzien van inbouwapparatuur zoals:- Kookgelegenheid- Afzuigkap- Combi-oven- Afwasmachine- Koelkast en vriezerDirect naast de keuken heb je ook de bijkeuken. Hier is de aansluiting voor de wasmachine.BalkonBij de woning beschik je over een heerlijk balkon. Sommige balkons zijn recht, andere hebben een speelse ronde vorm. Dit verschilt per woning.

Je vind de Appartement aan de Hendrik_Ido_Ambacht Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Hendrik_Ido_Ambacht Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hendrik Ido Ambacht in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hendrik Ido Ambacht in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Hendrik Ido Ambacht in Dordrecht

Prijs – 952.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrik_Ido_Ambacht Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren