Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag NederlandHet huis heeft alle faciliteiten die nodig zijn om een goede tijd te hebben. De winkels zijn op loopafstand, het is een rustige buurt en een leuke straat. Alle kamers zijn onlangs gerenoveerd en volledig gemeubileerd. Elke kamer heeft zijn eigen kleur handdoeken zodat niemand zijn of haar kan verliezen, de kamers hebben ook 2 bedwissels. De kamers hebben internet en Wifi. De keuken heeft alle benodigdheden om te koken en te eten en er is een vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron.

Je vind de Kamer aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hendrik van Deventerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hendrik van Deventerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Hendrik van Deventerstraat in Den Haag

Prijs – 530.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren