Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag NederlandIn dit huis zitten drie medebewoners, twee vrouwen en een jongen.leeftijd tussen de 20 en 30. In het huis zijn alle voorzieningen aanwezig om een fijne tijd te hebben. De winkels zijn op loopafstand, het is een rustige en gezellige straat. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van alles. Elke kamer heeft zijn eigen kleur handdoeken zodat niemand in de war kan raken, elke kamer heeft ook twee verschoningen van het bed. De kamer heeft internet en wifi. In de keuken is alles wat je nodig hebt om te koken en eten, er is een vaatwasser, koelkast en vriezer en een magnetron. Ook hebben we het geluk dat we wel een zonnig balkon hebben (zie foto) Ook worden er 1 keer per week de overige ruimtes schoongemaakt waaronder: Keuken, Toilet, Eetkamer, Gang en trappenhuis. Tevens keuken en toilet voorzien van schoon huishoudlinnen. Wij zijn ervaren in het verhuren van kamers aan mensen die tijdelijk woonruimte zoeken dit doen wij al 16 jaar en bij iedere huurperiode hoort altijd een contract voor de afgesproken periode.

Je vind de Kamer aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hendrik van Deventerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hendrik van Deventerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Hendrik van Deventerstraat in Den Haag

Prijs – 585.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren