Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag NederlandVia de gemeenschappelijk entree op straatniveau betreedt u met de privévoordeur het appartement op de eerste verdieping. De woning beschikt over een moderne badkamer, welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De heerlijk lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een moderne open keuken. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, welke beschikt over koelkast met vriezer, 4-pits gaskookplaat, combimagnetron en afzuigkap. Tevens beschikt de woning over een slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hendrik van Deventerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hendrik van Deventerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hendrik van Deventerstraat in Den Haag

Prijs – 990.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrik_van_Deventerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren