Hendrik_Zwaardecroonstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hendrik_Zwaardecroonstraat DenHaag NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree op de begane grond, trap naar 1e verdieping. Hal richting alle vertrekken, entree kamer van ca.: 3.7 x 5.0. Aparte keuken en douche-toilet combinatie die gedeeld dient te worden met drie huisgenoten. De keuken is voorzien van keukenapparatuur waar iedereen gebruik van kan maken. Maandelijkse huurprijs is inclusief nutsvoorzieningen, internet en televisie.

Je vind de Kamer aan de Hendrik_Zwaardecroonstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Hendrik_Zwaardecroonstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hendrik Zwaardecroonstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hendrik Zwaardecroonstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Hendrik Zwaardecroonstraat in Den Haag

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrik_Zwaardecroonstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren