Hendrikus_Avelinghstraat Velp Nederland in Velp via Huurflits

Hendrikus_Avelinghstraat Velp NederlandIndeling:Hal, ruime woonkeuken met fraaie tegelvloer en een wasruimte.1e verd: overloop, woonkamer met parketvloer, slaapkamer met 2 persoonsbed en een moderne badkamer met toilet, douche instaphoek en een wastafel.

Je vind de Huurwoning aan de Hendrikus_Avelinghstraat Velp Nederland  te Velp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Velp aan de Hendrikus_Avelinghstraat Velp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hendrikus Avelinghstraat in Velp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hendrikus Avelinghstraat in Velp – Klik hier

Details van Huis Hendrikus Avelinghstraat in Velp

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrikus_Avelinghstraat Velp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren