Henegouwerlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Henegouwerlaan Rotterdam NederlandOmschrijvingTe huur: Super leuke kamer voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, laminaatvloer en een eigen wastafel. De kamer is zeer gunstig gelegen vlakbij het centraal station, ruim aanbof van diverse winkels, leuke horeca zaakjes en uitvalswegen. De badkamer, toilet en keuken worden gedeeld met 1 persoon (jongen).

Je vind de Kamer aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren