Henegouwerlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Henegouwerlaan Rotterdam NederlandHet is een historisch pand, de woning voldoet aan moderne eisen, zoals centrale verwarming en dubbele beglazing.Het is samengesteld uit:• Uitgeruste keuken (met koelkast, vriezer en magnetron)• Douche en toiletDe beschikbare kamer is volledig gemeubileerd met een bed, bureau met stoel, een kast. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping (2e). De kamer heeft een groot balkon.De keuken, douche en toilet worden gedeeld met 1 andere bewoner, momenteel een vrouw.

Je vind de Kamer aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren