Henegouwerlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Henegouwerlaan Rotterdam NederlandDit appartement biedt toegang tot het gedeelde dakterras vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over de skyline van Rotterdam. Elke afzonderlijke unit van het gebouw heeft zijn eigen verwarming, zodat u gemakkelijk aan uw eigen voorkeur kunt voldoen. Er is ook een vloerverwarmingssysteem in de badkamer wat voor een extra knus gevoel zal zorgen. Verder bevat het benodigdheden zoals een stofzuiger, strijkplank en strijkijzer, evenals handdoeken en beddengoed. De algemene ruimtes worden om de 2/3 weken schoongemaakt en onze huurders kunnen voor hun appartementen gebruik maken van de diensten van onze schoonmaakmedewerkers.

Je vind de Appartement aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Henegouwerlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Henegouwerlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Henegouwerlaan in Rotterdam

Prijs – 1315.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren