Henegouwerlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Henegouwerlaan Rotterdam NederlandGelegen in het centrum van Rotterdam, op een werkelijk strategische locatie om te wonen. Vrijwel letterlijk op een steenworp afstand van het Centraal Station. U bevindt zich dicht bij het openbaar vervoer (bus, tram en metro) om de andere delen van Rotterdam te bereiken.Je hebt de kans om te voet alle restaurants, bars en pubs in de buurt te proberen en je hebt alle comfort om naar markten, slagers en bakkerijen te gaan voor je dagelijkse behoeften.De beschikbare kamer is volledig ingericht met bed, kledingkast, bureau, lamp en tafeltje.

Je vind de Kamer aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Henegouwerlaan in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 6

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henegouwerlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren