Hengelolaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hengelolaan DenHaag NederlandBeveiligde entree met intercominstallatie en brievenbussen, lift naar de vijfde verdieping. Entree appartement, hal die uitkomt in de lichte woonkamer met open keuken. De moderne grote woonkeuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien, alle benodigde inbouwapparatuur is aanwezig. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het fijne balkon. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een aangrenzende badkamer met schuifdeur. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel met spiegel. Separaat toilet met fonteintje op de gang.

Je vind de Appartement aan de Hengelolaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hengelolaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hengelolaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hengelolaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hengelolaan in Den Haag

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hengelolaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren