Hengelosestraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Hengelosestraat Enschede NederlandDit prachtige appartement is gelegen op de 2e etage op loopafstand van het centrum! indeling: hal, met toegang tot de keuken welke is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en de wasmachine aansluiting, separaat toilet, badkamer met douche, wastafel en spiegel, prachtige lichte woonkamer met toegang tot een klein balkon, 2 slaapkamers van +/- 12 m2.

Je vind de Appartement aan de Hengelosestraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Hengelosestraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hengelosestraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hengelosestraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Hengelosestraat in Enschede

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hengelosestraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren