Henri_Jonasplein Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Henri_Jonasplein Kerkrade NederlandRuim gestoffeerd 2-kamer appartement op de begane grond gelegen in de wijk “Bleijerheide”. *Let op: bezichtigingen kunnen pas plaatsvinden na 01-12-2022* De voordeur biedt toegang tot de woonkamer. Via de woonkamer komt u in de hal waar de meterkast en separaat toilet zich bevinden. Verder bereikt u via de linkerzijde van de gang de eerste slaapkamer met aansluitend de badkamer. Aan de rechterzijde van de gang bevindt zich de keuken welke tevens toegang biedt tot de tweede slaapkamer. Ten slotte bevat de tweede slaapkamer de cv-ruimte en extra bergruimte.

Je vind de Appartement aan de Henri_Jonasplein Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Henri_Jonasplein Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Henri Jonasplein in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Henri Jonasplein in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Henri Jonasplein in Kerkrade

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henri_Jonasplein Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren