Henriette_Roland_Holstweg Heerenveen Nederland in Heerenveen via Huurflits

Henriette_Roland_Holstweg Heerenveen NederlandVia de hal/entree met toilet komt u in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een combioven, koelkast, en een kookplaat met afzuigkap. Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een deur naar de achtertuin.Verdieping:Via de trap in de hal bereikt u de overloop en drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op de overloop is ook de vaste trap naar de tweede verdieping/zolder te vinden.Zolder:De vaste trap leidt naar de zolderverdieping, welke een ruimte (slaapkamer) herbergt op stahoogte.

Je vind de Huurwoning aan de Henriette_Roland_Holstweg Heerenveen Nederland  te Heerenveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heerenveen aan de Henriette_Roland_Holstweg Heerenveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heerenveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Henriette Roland Holstweg in Heerenveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Henriette Roland Holstweg in Heerenveen – Klik hier

Details van Huis Henriette Roland Holstweg in Heerenveen

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 118

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henriette_Roland_Holstweg Heerenveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren