Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Henriette_Ronnerstraat Tilburg NederlandCentrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie. Verder toegang tot de de containerruimte.Appartement:Grote gang/entree met toiletruimte v.v. zwevend closet en fontein, inpandige berging met de aansluitmogelijkheid t.b.v. de was- en droogapparatuur, de opstelling van de cv-combi ketel alsmede de mechanische ventilatie-unit en de grote en moderne badkamer (2023), welke is ingericht met dubbele wastafel en inloopdouche. Prachtig, zonnig en ruim balkon met vrij uitzicht.Twee slaapkamers (ca. 16 en 8 m2). Zeer lichte, ruime en speels ingedeelde woonkamer met enorm veel licht, zijramen, mooi uitzicht en toegang tot het grote balkon. Dichte keuken met een nette opstelling en uitgevoerd met inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.het balkon is gelegen op het zuiden, overdekt en beschikt over hardhouten vlonders. Het uitzicht op het groene park, de bomen en de vijver is prachtig en rustgevend.

Je vind de Appartement aan de Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Henriette Ronnerstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Henriette Ronnerstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Henriette Ronnerstraat in Tilburg

Prijs – 1385.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren