Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Henriette_Ronnerstraat Tilburg NederlandIndeling:Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie. Verder toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling en de containerruimte.Appartement:Ruime hal/entree met toiletruimte, inpandige berging met de aansluitmogelijkheid voor de was- en droogapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel alsmede de mechanische ventilatie unit en de grote en complete badkamer, welke is ingericht met een wastafel , bad, toilet, bidet en douche.Twee slaapkamers (ca. 16 en 8 m2). Zeer lichte, ruime en speels ingedeelde woonkamer met veel lichtinval en raampartijen, fraai uitzicht, schuifpui naar het dakterras en werkgedeelte. Gesloten keuken (mogelijk bij kamer te betrekken) met een nette opstelling en voorzien van gaskookplaat en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Henriette Ronnerstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Henriette Ronnerstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Henriette Ronnerstraat in Tilburg

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 89

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henriette_Ronnerstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren