Henry_Dunantweg AlphenaandenRijn Nederland in AlphenaandenRijn via Huurflits

Henry_Dunantweg AlphenaandenRijn NederlandDe studio is voorzien van een keuken voorzien van een ingebouwde koelkast met vriesvak, een 4-pits inductiekookplaat, een RVS afzuigkap, magnetron, spoelbak met mengkraan en voldoende opbergruimte. Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden welke is voorzien van een toilet, inloopdouche, wastafel met mengkraan, wasmachine en handdoekradiator. De studio wordt aangeboden inclusief meubilering, witgoed, eigen parkeerplaats en beschikt over een gemeenschappelijke afsluitbare fietsenstalling en een gemeenschappelijke tuin.

Je vind de Studio aan de Henry_Dunantweg AlphenaandenRijn Nederland  te AlphenaandenRijn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad AlphenaandenRijn aan de Henry_Dunantweg AlphenaandenRijn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in AlphenaandenRijn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn – Klik hier

Details van Studio Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn

Prijs – 609.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henry_Dunantweg AlphenaandenRijn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren