Herbenusstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Herbenusstraat Maastricht NederlandEigen kamer in huisGemeubileerdSlaapkamer: 25 m2Ruimte voor 1 persoonEigendom: 25 m2Karakteristiek studentenhuis in het centrum en naast de Universiteit.Compleet gemeubileerde kamer op een gewilde locatie.

Je vind de Kamer aan de Herbenusstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Herbenusstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Herbenusstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Herbenusstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Herbenusstraat in Maastricht

Prijs – 295.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herbenusstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren