Herdenkingsplein Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Herdenkingsplein Maastricht NederlandBegane grondGezamenlijke entree met bellentableau, video intercom installatie, brievenbussen, lift en trappenhuis.TWEEDE VERDIEPING- Ontvangsthal met toegang tot de woonkamer.- Ruime woonkamer van ca. 35 m² met aangrenzende halfopen keuken van ca. 11 m² met een fijne keukenopstelling met diverse inbouw apparatuur.- Vanuit de keuken bereikbare praktische provisieruimte van ca. 4 m² met opstelplaats van de CV installatie en aansluiting van de wasmachine.- Twee slaapkamers- Moderne toiletruimte met staand closet en fonteintje.- Moderne badkamer van ca. 6 m² met ligbad, douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Herdenkingsplein Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Herdenkingsplein Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Herdenkingsplein in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Herdenkingsplein in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Herdenkingsplein in Maastricht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herdenkingsplein Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren