Herderstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Herderstraat DenHaag NederlandEntree op de begane grond; voordeur op 3e etage. Binnenkomst in de woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur; inductieplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven magnetron. Ruime slaapkamers met toegang tot de moderne badkamer voorzien van; handdoekradiator, wastafelmeubel, inloopdouche en zwevend toilet.

Je vind de Appartement aan de Herderstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Herderstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Herderstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Herderstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Herderstraat in Den Haag

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herderstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren