Herebinnensingel Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Herebinnensingel Groningen NederlandDe appartementen verschillen kwa grootte, prijs en het aanstal slaapkamers. Zo hebben alle appartementen een woonkamer, 1 of 2 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een prachtige badkamer. De luxueuze keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een douche, hangtoilet, wastafel en spiegelkast met verlichting. Er bevinden zich opstelplaatsen voor wasmachines. De zeer mooie en gunstige locatie nabij het stadscentrum van Groningen ( 2 a 3 minuten lopen) maken deze woningen compleet !

Je vind de Appartement aan de Herebinnensingel Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Herebinnensingel Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Herebinnensingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Herebinnensingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Herebinnensingel in Groningen

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herebinnensingel Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren