Herendam Oosterhout Nederland in Oosterhout via Huurflits

Herendam Oosterhout NederlandIndeling Via de voordeur betreedt u de hal vanwaar u toegang heeft tot de woonkamer. In de hal bevinden zich de meterkast en de garderobe. Woonkamer De riante woonkamer heeft een half-open keuken. De indeling van de woonkamer kan per type verschillen; deze is of straatgericht of tuingericht. In de kamer is een deur naar de afgesloten ruimte met trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. Tevens is er een praktische trapkast aanwezig. Aan de achterzijde van de woonkamer is een portaal naar de tuin. Keuken De semi-open keuken is in hoekopstelling en voorzien van onder- en bovenkasten. Tuin Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een leuk tuin met berging. Verdieping Via de overloop op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers bereikbaar. Ook ligt hier de badkamer en bevindt zich hier de trapopgang naar de zolder. Slaapkamer 1 De masterbedroom is ruim van afmeting (circa 15 m2). Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer is eveneens ruim van opzet (circa 11 m2). Slaapkamer 3 De derde slaapkamer is wat kleiner dan de overige twee slaapkamers. Deze heeft een afmeting van circa 10 m2. Badkamer De complete badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Herendam Oosterhout Nederland  te Oosterhout nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Oosterhout aan de Herendam Oosterhout Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Oosterhout. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Herendam in Oosterhout wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Herendam in Oosterhout – Klik hier

Details van Huis Herendam in Oosterhout

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 121

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herendam Oosterhout Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren