Herengracht Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Herengracht Leiden NederlandOp de 2e etage van dit monumentale pand is dit prettige en zelfstandige appartement beschikbaar voor 1 persoon. Volledig gemeubileerd en per direct beschikbaar. De centrale en gedeelde entree geeft middels de trap zonder deur toegang tot de tweede etage waar het appartement is gelegen. Met de woonkamer aan de voorzijde geeft deze prachtige zichten over de gracht. De keuken is separaat en voorzien van gaskookplaat met afzuiging, koelkast én volwaardige oven. De badkamer is met ruime inloopdouche en wastafel en het toilet is separaat. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en daarmee erg rustig, behoorlijk ruim en prettig licht. Op de begane grond bevinden zich de gedeelde was- én droogmachines. De binnenstad met winkels, supermarkten, restaurants en openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Herengracht Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Herengracht Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Herengracht in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Herengracht in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Herengracht in Leiden

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herengracht Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren