Herenstraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Herenstraat Leiden NederlandHier heb je alle benodigde woonvoorzieningen helemaal voor jezelf. Wanneer u de woning betreedt, komt u eerst in de woonkamer. Loopt u richting de achterzijde, dan treft u aan uw rechterhand een aparte slaapkamer en aan uw linkerhand de badkamer. De oppervlakte van deze woning is ongeveer 23 vierkante meter. Zowel het slim geplaatste dakraam als de ramen aan de linkerzijde van de woning zorgen voor een prettige lichtinval.

Je vind de Studio aan de Herenstraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Herenstraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Herenstraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Herenstraat in Leiden – Klik hier

Details van Studio Herenstraat in Leiden

Prijs – 710.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herenstraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren