Herenweg in Bergen op Zoom via Esteon

HerenwegWoonruimte te huur in Bergen op Zoom, Oost. Een woonhuis met een oppervlakte van 148m2, 6 kamer(s) en 5 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.100,- per maand. De borgsom bedraagt €1.100,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Bergen op Zoom, Oost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Bergen op Zoom aan de Herenweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Bergen op Zoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Bergen op Zoom, Oost wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Bergen op Zoom, Oost – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Bergen op Zoom, Oost

Prijs – 1100.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 148m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Herenweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren