Heresingel Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Heresingel Groningen NederlandHet appartement is gelegen op een uitstekende locatie aan de Heresingel in Groningen, op steenworp afstand van het centrum van Groningen.Woningtype: AppartementWoonoppervlakte: 50m2Inhoud woning: 118m3Kamers: 3Aantal slaapkamers: 2Tuin: Geen tuinBalkon: Geen

Je vind de Appartement aan de Heresingel Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Heresingel Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heresingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heresingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Heresingel in Groningen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heresingel Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren