Hereweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Hereweg Groningen NederlandIndeling:ruime woonkamer met open keuken en voorzien van een smart tv. Mooie luxe keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductiekookplaat, combi oven/magnetron, afzuigkap en voldoende kastruimte.vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het dakterras.ruime slaapkamer welke is voorzien van een luxe tweepersoons boxspring bed en toegang tot het balkonde badkamer is voorzien van badmeubel, regendouche. Designradiator en toilet.

Je vind de Appartement aan de Hereweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Hereweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hereweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hereweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Hereweg in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hereweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren