Hereweg in Groningen via Esteon

HerewegTe huur voor €1.125,- per maand: een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 72m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, wasmachine, vaatwasmachine, garage, lift of begane grond. De borgsom bedraagt €1.125,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Hereweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Herewegwijk en Helpman, Groningen

Prijs – 1125.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 72m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hereweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren