Hereweg in Groningen via Esteon

HerewegStudentenhuis te huur! De woning bestaat uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 24m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Groningen, Herewegwijk en Helpman. De huurprijs bedraagt €455,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 1-kamer studentenhuis in Groningen, Herewegwijk en Helpman nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Groningen aan de Hereweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer studentenhuis in Groningen, Herewegwijk en Helpman wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer studentenhuis in Groningen, Herewegwijk en Helpman – Klik hier

Details van 1-kamer studentenhuis in Groningen, Herewegwijk en Helpman

Prijs – 383.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hereweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren