Hermannus_Elconiusstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Hermannus_Elconiusstraat Utrecht NederlandIndeling:Entree, hal, trapkast met meterkast, badkamer met toilet, douche en wastafel, lichte woonkamer met een voor- en achterkamer af te sluiten via originele schuifdeuren, ruime achterkamer met schuifpui naar de diepe achtertuin, keuken met 4- pits gasfornuis, oven, spoelbak, en wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het zuid-westen, Ruime slaapkamer (ca. 2.10 x 4.22) aan de achterzijde van de woning. De besloten tuin is circa 10 meter diep en biedt voldoende ruimte om met een groep te eten of te barbecueën.

Je vind de Appartement aan de Hermannus_Elconiusstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Hermannus_Elconiusstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hermannus Elconiusstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hermannus Elconiusstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Hermannus Elconiusstraat in Utrecht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hermannus_Elconiusstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren