Hertewissel Oss Nederland in Oss via Huurflits

Hertewissel Oss NederlandDeze mooie semi-studio is gelegen op de eerste verdieping van de woning in de wijk de Ruwaard in Oss. In de directe nabijheid van een overdekt winkelcentrum ‘De Ruwert’. Het centrum van Oss, met zijn gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden, is op ongeveer 1,5 km afstand gelegen als ook het Centraal Station. De bushalte is op loopafstand en de uitvalswegen naar Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn goed en snel te bereiken.Indeling en omschrijving huur semi-studio Oss:Eerste verdieping:Deze mooie semi-studio van 30m2 is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een nette laminaat vloer. De semi-studio beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven/magnetron, koelkast en gasplaat met afzuigkap.Er is een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Hertewissel Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Oss aan de Hertewissel Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hertewissel in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hertewissel in Oss – Klik hier

Details van Studio Hertewissel in Oss

Prijs – 715.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hertewissel Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren