Hertogsingel Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Hertogsingel Maastricht NederlandIndeling:Begane grond:Gemeenschappelijke entree met benedenbuur. Kelder met een wasmachine voor gezamenlijk gebruik.Eerste verdieping:Slaapkamer met badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Tweede verdieping: Woonkamer met open keuken voorzien van alle apparatuur.

Je vind de Appartement aan de Hertogsingel Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Hertogsingel Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hertogsingel in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hertogsingel in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Hertogsingel in Maastricht

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hertogsingel Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren