Hertogstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Hertogstraat Arnhem NederlandHet appartement is gelegen in de populaire wijk Spijkerkwartier in Arnhem Noord. De gemoderniseerde Steenstraat met winkels, restaurants en cafés is om de hoek. Op steenworp afstand van het centrum van Arnhem en diverse openbaar vervoersvoorzieningen.Indeling:Entree met intercom, trappenhuis, toegangsdeur naar appartement, kamer ensuite, woonkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer met wastafel, douche en separaat toilet. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Hertogstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Hertogstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hertogstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hertogstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Hertogstraat in Arnhem

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hertogstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren