Hertogstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Hertogstraat Eindhoven NederlandWoonkamer met open keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak en opbergruimte.Badkamer met douche en toilet. Aparte slaapkamer of slaapzolder.Gezellige binnentuin voor medegebruik.Was-/droogcombinatie aanwezig op de eerste verdieping, geschikt voor medegebruik.

Je vind de Studio aan de Hertogstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Hertogstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hertogstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hertogstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Hertogstraat in Eindhoven

Prijs – 820.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hertogstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren