Het Wilhelmus in Maastricht via Esteon

Het WilhelmusTe Huur: 3-kamer appartement gelegen in Buitenwijk West (70m2). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. De huurprijs per maand is €1.950,-. Is dit een appartement wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Appartement te huur in Maastricht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Het Wilhelmus en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement te huur in Maastricht

Prijs – 1736.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Het Wilhelmus

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren