Het Wilhelmus in Maastricht via Esteon

Het WilhelmusTe huur: een 3-kamer appartement van 70m2 oppervlakte. De woning beschikt over 2 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €1.950,- per maand. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging.. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Maastricht, Buitenwijk West nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Het Wilhelmus en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Maastricht, Buitenwijk West wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Maastricht, Buitenwijk West – Klik hier

Details van Appartement te huur in Maastricht, Buitenwijk West

Prijs – 1736.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Het Wilhelmus

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren