Het_Bijvank Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Het_Bijvank Enschede NederlandHet betreft een studio met een woonoppervlakte van 26m2.Indeling: De studio heeft een mooie laminaat vloer, aparte toilet en aparte badkamer. De keuken is voorzien van keukenlades, koelkast, vriesvak en inductiekookplaat met afzuigkap. De badkamer en wc zijn voorzien van mooie tegels met een hoge afwerking, voorzien van douche, toilet, wasbak en een aansluiting voor een wasmachine.

Je vind de Studio aan de Het_Bijvank Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Het_Bijvank Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Het Bijvank in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Het Bijvank in Enschede – Klik hier

Details van Studio Het Bijvank in Enschede

Prijs – 808.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Het_Bijvank Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren