Het_Hout Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Het_Hout Groningen NederlandIngang appartement met ruime hal, apart toilet, Toegang tot de ruime lichte woonkamer met open keuken en frans balkon met schuifpui, De keuken is voorzien van inbouw vaatwasser, koelkast en kookplaat, achter de keuken gelegen ruime wasruimte en berging, via de hal toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, Ruime slaapkamer met groot bed en grote kledingkast, tevens prachtig uitzicht over de stad.

Je vind de Appartement aan de Het_Hout Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Het_Hout Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Het Hout in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Het Hout in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Het Hout in Groningen

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 89

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Het_Hout Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren