Het_Lang Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Het_Lang Enschede NederlandINDELINGDe studio heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken bevindt zich in de studio en is voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, magnetron, afzuigkap en 2-pits elektrische kookplaat. Deze studio is zelfstandig en er kan huurtoeslag worden aangevraagd. Daarnaast is er een wasmachine en droger beneden in de hal die gedeeld worden.

Je vind de Studio aan de Het_Lang Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Het_Lang Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Het Lang in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Het Lang in Enschede – Klik hier

Details van Studio Het Lang in Enschede

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Het_Lang Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren